Akcijos
 
 


  Prenumerata
 

Damodara.lt naujienų prenumerata

Dovanos, akcijos ir specialūs pasiūlymai Jums.
Laiškus siunčiame saikingai.
 
     
 
Blokuota_Valomoji želė veidui Lavera Faces, 100ml
 
Blokuota_Valomoji želė veidui Lavera Faces, 100ml
 
Įvertinimas 0,0 iš 5
Vertino vartotojų: 0
 
  • Aprašymas
  • Naudojimas
  • Sudedamosios dalys

Valo, gaivina, suteikia spindesio.    

Ši žvalumo ir gaivumo suteikianti valomoji veido želė skirta mišrios ir riebios odos priežiūrai. Puikiai nuplauna visus nešvarumus, atgaivina odą. Ginkmedžių lapų ekstraktas suteikia odai spindesio. Sudėtyje esantis ekologiškų vynuogių ekstraktas glotnina ir skaistina veido odą. Džiaukitės gaivia, švaria ir spindinčia oda.

„Lavera“– tai jau virš 30 metų patirtį turinti natūralios kosmetikos gamintoja iš Vokietijos. Tai viena pirmaujančių natūralios ir ekologiškos kosmetikos, mineralinio makiažo, odos, plaukų priežiūros produktų gamintoja. Įsipareigojusi ir gaminanti tik saugią kosmetiką nuo 1987 metų. Sertifikuota "BDIH".

Šiltu vandeniu sudrėkinkite odą. Išspauskite šiek tiek prausiklio ant delno ir patrinkite, kad suputotų. Švelniai įmasažuokite į veido odą, tuomet gerai nuplaukite vandeniu. Saugokitės, kad nepatektų į akis. Naudokite ryte ir vakare. Skirtas tik išoriniam naudojimui.

Sudedamosios dalys: Water (Aqua), Glycerin, Alcohol*, Sodium Coco-Sulfate, Sodium, Lactate, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Hamamelis Virginiana (Witch) Hazel Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Fragrance (Parfum)**, Citral**, Citronellol**, Limonene**, Linalool**

* iš sertifikuotų ekologiškų ūkių
** natūralūs eteriniai aliejai

Lavera pasilieka teisę keisti sudedamąsias dalis, kurios gali skirtis priklausomai nuo partijos.

 
- ši prekė yra su pažeista pakuote. Prekė tinkama naudoti.
65% Pigiau
 
 
  Kaina   Kiekis
11,00 €
3,80 €
Išparduota
 
Spausdinti
Vertinti produktą
Rekomenduoti draugui