Akcijos
 
 


  Prenumerata
 

Damodara.lt naujienų prenumerata

Dovanos, akcijos ir specialūs pasiūlymai Jums.
Laiškus siunčiame saikingai.
 
     
 
Isjungta20_Plaukų kaukė su migdolų su alyvuogių aliejumi DABUR VATIKA,500ml
 
Isjungta20_Plaukų kaukė su migdolų su alyvuogių aliejumi DABUR VATIKA,500ml
 
Įvertinimas 0,0 iš 5
Vertino vartotojų: 0
 
  • Aprašymas
  • Naudojimas
  • Sudedamosios dalys

Maitina, drėkina, suteikia žvilgesio.

Ši plaukų kaukė praturtinta veiksminguoju alyvuogių aliejumi. Jos sudėtyje taip pat yra saldžiųjų migdolų aliejaus, chnos. Produktas skirtas silpniems, pažeistiems, pavargusiems plaukams. Alyvuogių aliejus veiksmingai drėkina ir maitina plaukus, saldieji migdolai juos stiprina ir švelnina, chna suteikia plaukams žvilgesio ir grąžina puikią išvaizdą.


 

Galima naudoti kaip kremą ir kaip kaukę. Naudojant kaip kaukę – įtrinkite į sausus plaukus nuo šaknų iki galiukų ir palikite 15 min. Po to, kaip įprasta, naudokite šampūną. Naudojant kaip kremą – nedidelį kiekį paskleiskite ant drėgnų išplautų plaukų. Plaukai taps žvilgantys ir lengvai sušukuojami.

Sudedamosios dalys: Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Propylene Glycol, Olea Europaea (Olive), Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Lawsonia Inermis Extract, Parfum, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolionone, Methylsothiazolinone, Citric Acid, Cl 16255, Cl 19140, Cl 14720, Cl 73015, Cl 28440.

 
Galioja iki
59% Pigiau
 
 
  Kaina   Kiekis
10,29 €
4,25 €
Išparduota
 
Spausdinti
Vertinti produktą
Rekomenduoti draugui