Įdomybės
 
 
 
     
 
Magiškasis imbieras
2012-08-07 14:59:13
 

Nuotrauka FreeDigitalPhotos.net

Imbieras (Zingiber officinale) yra viena labiausiai paplitusių prieskoninių žolelių pasaulyje. Jo  lapai sodrūs, lancetiški, žiedas – stulbinamai raudonas. Imbieras gali išaugti iki metro aukščio. Nors jį įprasta vadinti imbiero šaknimi, iš tiesų tai šakniastiebis augalas. Būtent stiebuose, augančiuose po žeme, saugomos augalo maistinės ir gydomosios savybes. Štai kodėl šis augalas kartais vadinamas stiebiniu imbieru.

Vienas iš imbiero ajurvedinių pavadinimų yra vishvabhesaja. Išvertus iš indų kalbos, tai reiškia teigiamą poveikį kiekvienam gyvam organizmui. Žinoma, paprastai pabrėžiama imbiero nauda kvėpavimui, kraujotakos palaikymui ir virškinimui. Teigiama, kad imbieras sušildo ir stiprina visą virškinimo sistemą, skatina virškinimo agni ir virškinimo fermentų išsiskyrimą. Vartodami imbierą galite užkirsti kelią pykinimui (rytiniam, pooperaciniam ir tam, kuris kamuoja keliaujant), dujų kaupimuisi, pilvo skausmams ir lėtam virškinimui.

Jo šildančiosios savybės, manoma, padeda pašalinti gleives iš krūtinės ląstos ir lengvina atsikosėjimą. Karštas imbiero gėrimas yra vienas geriausių būdų greitai susišildyti galūnes ir neleidžia peršalti žiemą.

Pasimėgaukite mūsų siūlomais imbieriniais gėrimais. Gamintojai juos sukūrė vardan Jūsų malonumo ir geros savijautos.

 

Nealkoholiniai imbieriniai vynai

Nealkoholinis imbierinis vynas Rochester Ginger

 

Ilgai išliekantis, pikantiškas, šiek tiek deginantis Rochester Ginger skonis patenkins net ir išrankiausią gurmaną. Pagamintas pagal Dikenso receptą, naudojant laiko patikrintus gamybos metodus, siekiant perteikti tradicinį ilgai brandintą skonį. Pagrindiniai ingredientai – imbieras, raktažolės ir šeivamedžio žiedai, turi tonizuojančių, nuotaiką pakeliančių savybių. Daugelis šio gėrimo mėgėjų pripažįsta, kad tai geriausia alternatyva alkoholiui. Išraiškingas ir stiprus skonis dažnai net  neleidžia patikėti, kad Rochester Ginger – nealkoholinis gėrimas.

 

Atverti produkto puslapį

Nealkoholinis imbierinis vynas Rochester Dark Ginger

Rochester Dark Ginger gaminamas pagal senąjį Jamaikos receptą. Tyras cukranendrių cukrus ir Jamaikos imbieras – tai pagrindiniai šio vyno ingredientai. Bendras jų bei karamelės ir vyno rūgšties užpilas, nuoviras ir garų kondensatas garantuoja išskirtinį ir nepakartojamą skonio pojūtį.

Skanaudami Rochester Dark Ginger pasitelkite visus skonio receptorius: gurkštelėkite ir laikykite burnoje, kol vynas suvilgys visą liežuvį. Jūs tai pajausite. Kiti gėrimai neturi tokių savybių. Tad mėgaukitės Rochester Dark Ginger aromatu ir teikiama šiluma.

Atverti produkto puslapį

 

Ekologiškas nealkoholinis imbierinis gėrimas

Ekologišką nealkoholinį imbierinį gėrimą Rochester Hot Ginger Toddy galite gerti tiek gryną, tiek atskiestą. Norėdami pasimėgauti grynu, tiesiog suplakite butelį, supilkite jo turinį į prikaistuvį ir pašildykite neužvirindami. Galite paskaninti šlakeliu mėgstamų svaigiųjų gėrimų.

Jeigu gėrimą norite atskiesti, pripilkite 1/5 puodelio Rochester Hot Ginger Toddy ir užpilkite verdančiu vandeniu. Taip pat galite pasigaminti specifinės imbierinės arbatos: įmerkite žaliosios arbatos pakelį į pašildytą Rochester Hot Ginger Toddy. Palaukite kelias minutes kol pritrauks. Išmaišykite ir pagardinkite citrinos griežinėliu.

Tiesa, Rochester Hot Ginger Toddy – tai ne tik malonios šilumos šaltinis šaltais žiemos vakarais. Įmeskite keletą ledukų į šio gėrimo taurę ir atsigaivinsite šiltą vasaros dieną.

Atverti produkto puslapį

 

Ekologiškas imbierinis alus

 

Ekologiškas imbierinis alus Rochester – tai sodrus, putojantis alus, prisotintas stipriu imbiero šaknies aromatu. Šis gėrimas maloniai atgaivina karštą vasaros dieną. Nealkoholinio Rochester alaus šaltkrepšis – puikus ir sveikas pasirinkimas iškylaujant.

Atverti produkto puslapį

 

Ekologiškos arbatos su imbieru

Pristatome Pukka arbatų linijos produktus, kurių sudėtyje yra ypatingosios žolelės – imbiero. Pukka arbatos gamintojai didžiąją dalį imbiero atsiveža iš Pietų ir Rytų Indijos. Šioje šalyje saulės šiluma itin įsiskverbia į augalo šaknis ir tokiu būdu jis tampa unikaliai aštrus.

Itin rekomenduojame pasimėgauti sodraus ir aštraus skonio ekologiška arbata Pukka Three Ginger . Puodelis sveikatos šaltinio – taip būtų galima pavadinti šį trijų imbierų šeimos augalų – paprastojo imbiero, alpinijos ir dažinės ciberžolės, šaknų mišinį. Arbata maloniai sušildo, padeda palaikyti gerą virškinimą. Sudėtyje esantis saldymedis suteikia švelnaus saldumo. Tikimės, kad tai pati geriausia imbierų arbata, kokią jūs kada nors ragavote.

Atverti produkto puslapį

Ekologiška arbata Pukka Lemongrass & Ginger sužadins skonio ir uoslės receptorius maloniu citrinžolių ir saldymedžio aromatu. Subtilaus aštrumo suteiks imbieras.

Atverti produkto puslapį.

Ekologiškos arbatos Pukka Revitalize sudėtyje yra mažiau imbiero. Tad ją rekomenduojame rinktis švelnesnio skonio mėgėjams. Išgerkite puodelį šios arbatos ir gyvybingumo pasisemsite net išdešimties vaistinių augalų mišinio.

Atverti produkto puslapį.
 

 

Šios trys Pukka arbatos pasižymi itin specifiniu imbiero aromatu. Jų kaip ir kitų rūšių Pukka arbatų sudėtyje yra tik natūralių, 100 % ekologiškai užaugintų vaistinių augalų dalelių. Norėdami peržiūrėti visą Pukka arbatų asortimentą, apsilankykite čia.

 

Malti imbierai

Malti imbierai TRS – itin subtilaus skonio ir kvapo suteikiantis prieskonis. Improvizuokite:  paskaninkite garuose virtas daržoves, ryžių apkepus, padažus, saldžius kepinius. Turėkite malto imbiero savo prieskonių lentynėlėje ir drąsiai eksperimentuokite.

Atverti produkto puslapį.

 

Ekologiškos kapsulės 

Ekologiškos kapsulės Pukka pagamintos tik iš ekologiškų žolelių ir jų mišinių. Jose nėra nei genetiškai modifikuotų organizmų, nei papildomų rišamųjų medžiagų. Kapsulės greitai tirpsta todėl yra maksimaliai absorbuojamos. Pasirūpinkite savo organizmu ir pasitikite rudenį sveiki ir gyvybingi.
Pristatome dviejų rūšių kapsules su imbieru.

Ekologiškos kapsulės Pukka Ginger. Liaudies medicinos šalininkai net neabejoja, kad šios imbiero kapsulės gerina virškinimą ir stimuliuoja kraujotaką. Patariame įsigyti, jei rytais ar kelionių metu pasireiškia pykinimas.

Kapsulių vartojimą rasite čia.

Ekologiškos kapsulės Pukka Licorice & Ginger. Šios saldymedžio ir imbiero kapsulės, teigia vaistažolių žinovai, gerina plaučių ir kvėpavimo takų veiklą. Rekomenduojame išbandyti, jei kamuoja bronchitas, kataras, kosulys, sinusų ligos, krūtinės infekcija. 

 

Kapsulių vartojimą rasite čia.