Įdomybės
 
 
 
     
 
Naudingi patarimai atnaujintame Ecover tinklalapyje
2013-03-25 19:48:35
 

Įmonės Damodara atstovaujamo Ecover gamintojo interneto puslapis buvo atnaujintas: www.ecover.com/lt .

Naujas ir gaivus! Jame pristatomi Ecover produktai ir pasakojama, kodėl ir kaip kuriami, Ecover buitinės chemijos produktai. Norima atkreipti dėmesį į produkto natūralumą. Tinklalapyje perskaitysite daug naudingų patarimų, kaip prižiūrėti namus, juos valyti, plauti ar skalbti drabužius.

Kviečiame naršyti šiame interneto puslapyje ir sužinoti dar daugiau apie EcoverSpecialus tinklalapis, skirtas Ecover klientams Lietuvoje: www.ecover.com/lt.

Visą Damodara siūlomą Ecover prekių asortimentą, rasite šiame puslapyje.

Valymo patarimai

Nr. 1 klozeto valymo patarimas

Reguliariam klozeto valymui, naudokite tualeto valiklį Ocean Ecover. Jeigu norite dezinfekuoti klozetą, įpilkite vieną šaukštą natūralaus bechlorio audinių baliklio Ecover. Pavalykite su klozeto šepetėliu ir palikite per naktį. Jūsų klozetas bus švarutėlis.

Daugiau patarimų rasite naujame Ecover puslapyje.


Kodėl Ecover?

Ecover kreipimasis į klientus:

„Mes norime Jums papasakoti apie puikius valymo produktus, jiems suteiktus ekologiškų produktų sertifikatus ir augalinius ingredientus. Mes žinome, kad viskas yra ne apie mus, o apie Jus, Jūsų šeimą ir aplinką, kurioje gyvenate. Praleidome daugiau nei 30 metų, rūpestingai gamindami stiprius ir veiksmingus produktus“.

Likusią istorijos dalį rasite Ecover puslapyje.