Įdomybės
 
 
 
     
 
Padėkite sau atsipalaiduoti
2013-11-13 07:21:12
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Įtampa tapo kasdiene gyvenimo palydove – žmogui įprasta nuolat jaudintis, būti įsitempusiam, skubėti. Kūno ir raumenų ramybė, visiškas poilsis tampa vis didesne vertybe. Iš tikrųjų žmogaus kūnas sukurtas taip, kad prireikus galėtų mobilizuotis - raumenys įsitempia ir padeda gintis, įveikti fizinius išbandymus. Šią įtampą natūraliai galima numalšinti sportuojant arba veikiant aktyviuosius kūno taškus.

Trūksta natūralios stimuliacijos

Nugaros, pečių, kaklo, juosmens, delnų ir pėdų srityse yra aktyvių taškų, kurie kontroliuoja vidaus organų (skrandžio, širdies, inkstų, kepenų ir kt.) veiklą ir užtikrina greitą organizmo vidinių rezervų mobilizaciją. Gamta šiuos taškus sukūrė, kad jie būtų natūraliai stimuliuojami vaikštant basomis, ypač nelygiu paviršiumi ir akmenimis. Delnuose esantys taškai stimuliuojami atliekant bet kokį darbą rankomis. Deja, basomis šiuolaikinis žmogus beveik nebevaikšto, taip pat beveik nebedirba rankomis. Taip prarandama galimybė aktyviuosius taškus veikti natūraliai, specialiai nesistengiant. Visa tai labai veikia sveikatą ir mažina organizmo gebėjimą prisitaikyti. Žmogus nesijaučia gerai ir neretai nežino, ko griebtis.

Užspausti raumenys kelia didelį pavojų

Per didelė raumenų įtampa stuburo srityje sukelia Vegetacinės nervų sistemos nervų galūnių užspaudimą. Ši sistema kontroliuoja visus kraujotakos, kvėpavimo, virškinimo, medžiagų apykaitos, išskyrimo, dauginimosi organus. Jei vegetaciniai nervai, einantys iš nugaros smegenų, užspaudžiami – tai sutrikdo visų organų ir sistemų veiklą, kuriuos jie valdo. Rytų tradicijose gydymui nuo seno naudojami įvairūs metodai veikiant kūno aktyviuosius taškus: akupunktūra, akupresūra, masažo technikos. Tikru atradimu šiais laikais tampa specialūs masažiniai kilimėliai, padedantys atsipalaiduoti, suaktyvinti kraujotaką ir jaustis geriau.

Padėkite sau atsipalaiduoti - išbandykite Pranama Eco kilimėlius.Masažiniai kilimėliai

Masažiniai kilimėliai Advaita Panamat Eco - tai veiksmingo ir saugaus gydymosi bei atsipalaidavimo priemonė. Šie kilimėliai kompensuoja nepakankamą aktyvių taškų stimuliavimą intensyviai juos veikdami ir aktyvindami.

Kilimėliai veikia pagal refleksoterapijos, akupunktūros ir akupresūros principus, kurie sudaro daugelio gydymo tradicijų pagrindą. Mechaninis aktyvių odos taškų ir receptorių veikimas stimuliuoja kraujotaką, atpalaiduoja stuburą ir atkuria energijos srautus.

Kaip veikia Pranamat Eco kilimėliai?

Pagrindinė šių kilimėlių dalis - lotoso žiedo formos stimuliuojantys elementai, kurių kiekvienas turi 25 smailius lapelius. Šie lotoso žiedai liesdamiesi prie kūno mechaniškai veikia aktyvius taškus ir odos receptorius. Tai sukelia odos receptorių ir nervų galūnių dirginimą.

Pirmiausia toks mechaninis aktyviųjų taškų veikimas skatina geresnę kraujo apykaitą ir limfos tekėjimą toje srityje, atpalaiduoja raumenis ir spazmus. Nugara atsigulus ant Pranamat Eco kilimėlio pirmiausia jaučiamas nedidelis skausmas. Taip nutinka dėl per didelės nugaros raumenų įtampos. Atsipalaidavus skausmą pakeičia maloni šiluma, tarsi gulint ant karšto smėlio.


Kam tinka Pranamat Eco kilimėliai?

Padėkite sau atsipalaiduoti - išbandykite Pranama Eco kilimėlius.

  • Pranamat Eco kilimėliai naudojami profilaktikai ir norint įgyti papildomos energijos. Šie kilimėliai padeda atsipalaiduoti, atsikratyti nuovargio po įtemptos dienos.

  • Pranamat Eco naudoja jogą praktikuojantys ir sportuojantys žmonės norėdami adaptuotis dideliems fiziniams krūviams, padidinti energijos lygį ir išlaisvinti slaptus organizmo resursus.

  • Pranamat Eco, norėdami sustiprinti apsaugines organizmo galias, naudoja žmonės, stokojantys energijos, greitai pavargstantys ir kenčiantys nuo stresų ir per didelės įtampos.

  • Pranamat Eco kilimėlius papildomai stimuliacijai naudoja fizinio aktyvumo stygių jaučiantys ar dėl nugaros skausmų kenčiantys žmonės.

  • Pranamat Eco kilimėlius gali naudoti bet kurio amžiaus žmonės.

Susipažinti su Pranamat Eco masažinių kilimėlių įvairove galite paspaudę šią nuorodą. Išsirinkite jums labiausiai patinkantį kilimėlį ir mėgaukitės maloniu atsipalaidavimu.