Įdomybės
 
 
 
     
 
Receptai: Rochester imbierinių gėrimų naudojimo ypatumai
2014-06-12 23:15:20
 

Palepinkite save nuostabiai gaivaus skonio gėrimais su trupučiu imbiero užtaiso, išbandykite naujus mūsų siūlomus desertus!

Rocester gėrimus galite užsisakyti  mūsų internetinėje parduotuvėje:


Nealkoholiniai kokteiliai

Rožinis barbės kokteilis

Akimirkai kai norite ramiai, neskubant gurkšnoti tonizuojantį, bet nealkoholinį kokteilį!

         Reikės:

  • 30 ml spanguolių
  • 20 ml ananasų sulčių
  • 20 ml spaustų apelsinų sulčių
  • 20 ml spaustų citrinų sulčių
  • Rochester Ginger imbierinio vyno

        Gamyba:

  1. Supilkite visus ingredientus išskyrus Rochester Ginger į plaktuvą.  
  2. Gerai suplakite ir supilkite į aukštą stiklinę su ledukais.
  3. Užpilkite šliūkšnį Rochester Ginger gėrimo (jei norite aštresnio skonio pilkite Rochester Ginger, jei švelnesnio ir saldesnio – Rochester Dark Ginger).

Boston Cooler

         Reikės:

  • Sprite
  • Vanilinių ledų
  • Rochester Ginger Drink imbierinio vyno

        Gamyba:

  1. Stiklinę Sprite dosniai užpilti Rochester Ginger  gėrimo.
  2. Ant viršaus uždėkite gerą šaukštą ledų.

Šalta imbierinė arbata

       

         Reikės:

  • Juodos arbatos
  • Ledo
  • Citrinos
  • Rochester Dark Ginger Drink imbierinio vyno

        Gamyba:

  1. Įpilti  pagal skonį Rochester Ginger Drink į aukštą stiklinę su šalta arbata.
  2. Įmesti keletą citrinos skiltelių.
P.S. Čia puikiai tinka persikų šalta arbata (Pvz.: Ice Tea su persikais) !

Indiška citrinos,
medaus ir imbiero arbata

(padeda nuo peršalimo) 

 

         Reikės:

  • Juodos arbatos (tinka ir kita – pvz. žalia)
  • Didelio šaukšto medaus
  • Citrinos

        Gamyba:

  1. Įpilti šaukštą Rochester Ginger, šaukštą medaus į karštą arbatą.
  2. Įdėti skiltelę citrinos (galima laimų).

Imbieras su lediniu ROCHESTER
(geriamas kaip viskis)

 

        Gamyba:

  1. Užpildykite ledukų formeles Rochester Ginger Drink ir užsišaldykite.
  2. Jau užšalusius Rochester Ginger ledukus suberkite į stiklinę ir užpilkite Rochester Ginger iš butelio, galima paįvairinti citrinos skiltele.
  3. Lėtai gurkšnodami ledinį nepraskiestą Rochester Ginger Drink pajusite jo galią prilygstančią dviem įniršusiems mulams!

Kokteilis "Gaivumas"

         Reikės:

  • puodelio Rochester Ginger
  • 2 puodelių 100% obuolių ir  mango sulčių
  • 1 litro gazuoto mineralinio
  • 1 puodelio ledo
  • Šviežių mėtų lapelių
  • Braškės – perpjautos per pusę
  • Laimų, citrinų ir apelsinų griežinėlių

        Gamyba:

  1. Paimti aukštą 2 l ąsotį, supilti ingredientus: Rochester Ginger, obuolių, mango sultis ir mineralinį vandenį.
  2. Suberti ledą ir išmaišyti.
  3. Suberti mėtos lapelius, braškes.
  4. Papuošti apelsinų, citrinų ir laimų skiltelėmis.

Imbierinė kava

        Gamyba:

  1. Į kavą pagal skonį įpilti Rochester Dark Ginger vyno.

 

Desertai

Spanguolėmis įdarytas
obuolys su ledais

 

         Reikės:

  • 1 puodelio spanguolių ir razinų
  • 4 didelių obuolių
  • 1/2 puodelis rudojo cukraus
  • 2 šauktai sviesto
  • 1 šaukštelis cinamono
  • 1 puodelis graikinių riešutų
  • vanilinių ledų
  • 1 puodelis Rochester Ginger gėrimo

        Gamyba:

  1. Įkaitinti orkaitę iki 180C
  2. Perpjauti obuolius per pusę, išimti obuolių vidurį, kad gautume krepšelius.
  3. Dubenyje sumaišyti sviestą su ruduoju cukrumi ir cinamonu.
  4. Į obuolių puseles sudėti spanguoles su razinomis, palikus ant viršaus vietos, uždėti sviesto, rudojo cukraus ir cinamono gautą masę.
  5. Ant viršaus uždėti graikinių riešutų ir paruoštus obuolius sudėti  į sviestu išteptą kepimo formą.
  6. Įpilti į skardą puodelį Rochester Ginger.
  7. Kepti 50 min. ir patiekti su ledais.

Pyragas su imbieriniu vynu

 

         Reikės:

  • 2 puodelių razinų
  • 1 puodelio nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • 1 puodelio Rochester  Dark Ginger (tinka ir Rochester Ginger) imbierinio vyno
  • 2 puodelių miltų
  • 2 šaukštelių sodos
  • 1 šaukštelio prieskonių pagal skonį (pvz., gvazdikėlių, kardamono, muškato, imbiero, cinamono)
  • 100 ml sviesto (1/2 puodelio)
  • 1 kiaušinio

        Gamyba:

  1. Sumaišykite razinas, cukrų, sviestą, prieskonius ir imbierinį vyną puode.
  2. Virinkite 5 minutes. Kai šiek tiek atvės, sudėkite miltus, sodą (nugesintą) ir kiaušinį, gerai išmaišykite.
  3. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą skardą ir kepkite 170°C apie 1,25 val.
  4. Iškepusį palikite atvėsti ir išimkite iš formos.