Akcijos
 
 


  Prenumerata
 

Damodara.lt naujienų prenumerata

Dovanos, akcijos ir specialūs pasiūlymai Jums.
Laiškus siunčiame saikingai.
 
     
 
Isjungta21_Aliejus plaukams DABUR su grynu alyvuogių aliejumi, 200ml
 
Isjungta21_Aliejus plaukams DABUR su grynu alyvuogių aliejumi, 200ml
 
Įvertinimas 0,0 iš 5
Vertino vartotojų: 0
 
  • Aprašymas
  • Naudojimas
  • Sudedamosios dalys

100 % natūralūs aliejai maitina ir apsaugo plaukus

Šis unikalus ir natūralus „Vatika Naturals“ plaukų aliejus leis Jums pasinaudoti visomis naudingomis alyvuogių aliejaus savybėmis. Sausi, pažeisti ar natūraliai pasišiaušę plaukai gali būti sunkiai suvaldomi ir taip pakenkti Jūsų pasitikėjimui savimi. Dėl savo natūralių vertingųjų savybių ir neįtikėtino glotninančio efekto alyvuogių aliejus nuo seno buvo naudojamas kaip priemonė plaukams. „Vatika“ pristato Jums aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų plaukams su natūraliais ingredientais, kurie padeda kovoti su pasišiaušusiais plaukais ir išlaikyti juos lygius, glotnius ir spindinčius.

„Vatika“ alyvuogių aliejus yra meistriškai pagamintas aliejus, kurio sudėtyje yra 100 % natūralių aliejų. Šioje priemonėje nėra mineralinių aliejų ir parabenų, o tai leidžia mėgautis Jūsų plaukams suteikiama geriausia galima priežiūra, kurią užtikrina vienas iš geriausių pasaulyje plaukų aliejų ekspertų.  

Naudojimas: įmasažuokite didelį kiekį aliejaus į plaukus ir galvos odą. Palikite aliejų per naktį arba kelioms valandoms ir tuomet išplaukite.

Sudedamosios dalys:  rapsų aliejus, izopropilo miristatas, Olea europaea (alyvmedžio) vaisių aliejus, Prunus amygdalus dulcis (saldžiųjų migdolų) aliejus, kvepalai, Ricinus communis (ricinmedžio) sėklų aliejus, butilo metoksidibenzoilmetanas, citrinmedžio aliejus, kvapiojo rozmarino aliejus, tokoferilacetatas, BHT, benzilo alkoholis, benzilo salicilatas, citralis, citronelalis, geraniolis, heksilinis cinamonas, limonenė, CI 47000 (D&C geltona Nr. 11), CI 61565 (D&C žalia Nr. 6), CI 26100 (D&C geltona Nr. 17).

 
Galioja iki
72% Pigiau
 
 
  Kaina   Kiekis
6,98 €
1,94 €
Išparduota
 
Spausdinti
Vertinti produktą
Rekomenduoti draugui