Akcijos
 
 


  Prenumerata
 

Damodara.lt naujienų prenumerata

Dovanos, akcijos ir specialūs pasiūlymai Jums.
Laiškus siunčiame saikingai.
 
     
 
Blokuota_Dušo želė ekol. laukinių rožių ir kinrožių Lavera, 200ml
 
Blokuota_Dušo želė ekol. laukinių rožių ir kinrožių Lavera, 200ml
 
Įvertinimas 0,0 iš 5
Vertino vartotojų: 0
 
  • Aprašymas
  • Naudojimas
  • Sudedamosios dalys

Mėgaukitės savimi su Lavera Wellness Feeling" kūno prausikliu. Veganiška formulė su naudingomis medžiagomis, iš gamtos pasiskolintomis paviršiaus aktyviosiomis medžiagomis ir minkštomis putomis švelniai valo odą, Praturtinta maitinančiomis medžiagomis bei, dėl neutralaus pH, leidžia odai jaustis gaivia.

„Lavera“– tai jau virš 30 metų patirtį turinti natūralios kosmetikos gamintoja iš Vokietijos. Tai viena pirmaujančių natūralios ir ekologiškos kosmetikos, mineralinio makiažo, odos, plaukų priežiūros produktų gamintoja. Įsipareigojusi ir gaminanti tik saugią kosmetiką nuo 1987 metų. Sertifikuota "BDIH".

Užpilkite dušo žėlė ant plaušinės, sukurkite putas ir naudokite pagal poreikį. Nuskalaukite. Nusausinus odą įtrinkite ją losjonu.

Sudedamosios dalys: Water (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Disodium Cocoyl Glutamate, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Rosa Canina Fruit Extract*, Malva Sylvestris (Mallow)  Flower Extract*, Rosa Damascena Flower Water*, Cananga Odorata Flower Extract*, Sodium PCA, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Rice Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Sea Salt (Maris Sal), Glyceryl Undecylenate, Alcohol* denat., Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Citral**

* iš sertifikuotų ekologiškų ūkių
** natūralūs eteriniai aliejai

Lavera pasilieka teisę keisti sudedamąsias dalis, kurios gali skirtis priklausomai nuo partijos.

 
Galioja iki
35% Pigiau
 
 
  Kaina   Kiekis
7,99 €
5,19 €
Išparduota
 
Spausdinti
Vertinti produktą
Rekomenduoti draugui