Akcijos
 
 


  Prenumerata
 

Damodara.lt naujienų prenumerata

Dovanos, akcijos ir specialūs pasiūlymai Jums.
Laiškus siunčiame saikingai.
 
     
 
Isjungta22_PARANTHA masala MDH, 100g
 
Isjungta22_PARANTHA masala MDH, 100g
 
Įvertinimas 0,0 iš 5
Vertino vartotojų: 0
 
  • Aprašymas
  • Naudojimas
  • Sudedamosios dalys

Šis mišinys suteikia patrauklų, savitą aromatą ir puikų skonį miltiniams patiekalams: picoms, karštiems sumuštiniams, makaronams, kepiniams, blynams, bandelėms su įdaru. Be konservantų, be dirbtinių dažiklių, be skonio stipriklių. 100 % natūralus.

Kilmės šalis: Indija

Gamintojas: Mahashian Di Hatti Pvt. Ltd. India

Platintojas: UAB Damodara, Fabriko g. 11B, Lentvaris, tel.: 852820337, www.damodara.lt

Maisto tvarkymo subjekto registro numeris: 790000347

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Alergenai: produkte gali būti garstyčių pėdsakų.

Grynasis kiekis: 100 g

Maistinė vertė (100 g):

Energetinė vertė 979 kJ   234 kcal
Riebalai 9,2 g
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 28 g
-iš kurių cukrų 0 g
Skaidulinės medžiagos 14 g
Baltymai 10 g
Druska 16 g

Receptas: tradicinė indiška duona su įdaru.

2 puodelius rupių ir 1 puodelį baltų kvietinių miltų suberkite į didelį dubenį, išmaišykite. Įtrinkite į mišinį 2 šaukštus ištirpinto sviesto. Įpylę 2/3 puodelio šilto vandens, tešlą minkykite, kol ji taps vienalytė ir standi. Palikite pastovėti, kol paruošite įdarą. Išvirkite su lupynomis 3 vidutinio dydžio bulves, nulupkite ir sutrinkite. Įmaišykite 2 šaukštelius PARANTHA masalos ir 1/2 šaukštelio druskos. Kai įdaras atvės, iš tešlos suformuokite 10 vienodo dydžio rutuliukų. Iš vieno iškočiokite 15 cm skersmens paplotėlį, jo paviršių pašlakstykite trupučiu lydyto sviesto (arba aliejaus). Per vidurį dėkite šaukštą įdaro; kraštus sandariai sulipdykite. Apibarstę miltais, paplotėlį suplokite į blyną ir iškočiokite taip, kad įdaras liktų viduje. Keptuvės dugną ištepkite lydytu sviestu (arba aliejumi). Paruoštą paplotėlį vartydami kepkite ant silpnos ugnies, kol abi jo pusės apskrus (parantha įgaus šviesiai rusvą atspalvį). Gardu valgyti su salotomis arba natūraliu jogurtu.

Sudedamosios dalys: kalendros, druska, kuminai, džiovinti mangai, granatų sėklos, čili pipirai, šventkmyniai, raukšlėtasis melionas, juodieji pipirai, mėtų lapai, kalnų druska, ožragių lapeliai, cinamonai, muskatai, gvazdikėliai, muskatų kevalų milteliai.

 
Galioja iki
57% Pigiau
 
 
  Kaina   Kiekis
2,99 €
1,29 €
Išparduota
 
Spausdinti
Vertinti produktą
Rekomenduoti draugui