Įdomybės
 
 
 
     
 
Įdomybės
 
2013-08-30 13:19:53
Per pastaruosius 50 metų maistas neteko pusės savo maistingumo, tad mūsų kasdienė mityba ne visada gali užtikrinti pakankamą organizmo aprūpinimą vitaminais, mineralais, kitais būtinaisiais elementais. Norint maitintis sveikai ir stiprinti organizmą, pirmiausia reikia subalansuoti su maistu pasisavinamų vertingųjų medžiagų įvairovę.

Skaityk daugiau...
 
2013-03-25 19:48:35

Įmonės Damodara atstovaujamo Ecover gamintojo interneto puslapis buvo atnaujintas: www.ecover.com/lt .

Naujas ir gaivus! Jame pristatomi Ecover produktai ir pasakojama, kodėl ir kaip kuriami, Ecover buitinės chemijos produktai. Norima atkreipti dėmesį į produkto natūralumą. Tinklalapyje perskaitysite daug naudingų patarimų, kaip prižiūrėti namus, juos valyti, plauti ar skalbti drabužius.

Kviečiame naršyti šiame interneto puslapyje ir sužinoti dar daugiau apie EcoverSpecialus tinklalapis, skirtas Ecover klientams Lietuvoje: www.ecover.com/lt.

Visą Damodara siūlomą Ecover prekių asortimentą, rasite šiame puslapyje.


Skaityk daugiau...
 
2013-02-21 13:16:52

Dabur čiavanprašas yra ruošiamas pagal autentišką senovinį  receptą  iš šviežių agrastinių lapainių vaisių - vieno iš turtingiausių vitamino C šaltinių - ir daugiau kaip 40 vaistinių augalų ekstraktų bei vaisių.

20 g DABUR CHYAWANPRASH porcija savo antioksidaciniu poveikiu prilygsta 665 mg vitamino C poveikiui. Veiksmingai stiprina imuninę sistemą, pasižymi atjauninančiomis savybėmis. Reguliarus DABUR CHYAWANPRASH vartojimas gerina bendrą savijautą ir stiprina ištvermingumą.


Skaityk daugiau...
 
Atgal 123456