Įdomybės
 
 
 
     
 
Įdomybės
 
2014-06-12 22:46:08

Pajuskite gyvenimo skonį su Pukka!

Pukka arbatos puikus akcentas jaukiam šiluma alsuojančiam vakarui, kaitriai popietei, vėsiam rytui... Mėgaukitės jomis bet kokiu oru, bet kuriuo paros metu. Gerkite jas šiltas ar šaltas – skanaukite gardžius ir nepakartojamus skonius, pažadinkite savo jausmus pavasariui.

Mėgaukitės Pukka arbatomis vieni, draugų ir artimųjų apsuptyje, pavaišinkite jomis mielus kaimynus, bendradarbius. Džiaukitės šiuo gardumynu ir dalinkitės juo su kitais. Kviečiame išbandyti dar neatrastus skonius ir pateikiame abejingų nepaliekančius gėrimų receptus, kurių pagrindinis ingredientas – nepakartojamos, pačios gamtos mums dovanotos Pukka arbatos.


Skaityk daugiau...
 
2013-12-23 19:14:14

 

Kaip žinia, neretai geriausi sprendimai slypi paprasčiausiuose dalykuose. Ar kada pagalvojote, kad kūno ir plaukų priežiūra gali būti paprasta kaip dukart du? Tai tiesa, tereikia pasirinkti tinkamus ir, svarbiausia, natūralius ingredientus. Šiandien Jums siūlome receptą, kurio pagrindinės sudedamosios dalys – levandos, alavijai ir šokoladas.

Skaityk daugiau...
 
2013-12-12 08:26:44

Šaltasis metų periodas – rimtas išbandymas mūsų odai ir plaukams. Vėstant orams vis dažniau pastebime, kad plaukai ima skilinėti, susilpnėja, praranda žvilgesį, ima elektrintis. Tik nenumokite į tai ranka viltingai laukdami pavasario, vitaminų ir savaiminio pagerėjimo. Šaltuoju metu laiku ypatingas dėmesys reikalingas ne tik renkantis šiltą apavą, paltą ar kepurę, bet ir renkantis šampūną ar kondicionierių. Jo neturi pristigti ir rūpinantis mūsų mažaisiais – gera jų savijauta priklauso nuo sveikos odelės, kuri saugo kūną nuo pavojingų „bacilų“ ir virusų. 


Skaityk daugiau...
 
Atgal 123456