Įdomybės
 
 
 
     
 
Įdomybės
 
2013-11-25 09:53:11

Lūpoms išsausėjus apima nemalonu jausmas, būna sunku šypsotis. O ir pačios lūpos tampa suskirdusios, neatrodo taip patraukliai. Šaltuoju metų laiku, vėjuotu oru daugeliui pradeda džiūti lūpos. Paprasčiausia išeitis yra vandens gėrimas, gurkšnelis sudrėkinti lūpas. Jeigu šalia neturite vandens arba lūpos jau tapo jautrios, padėtį gerokai palengvina lūpų balzamas.


Skaityk daugiau...
 
2013-11-18 20:03:23

Šių metų pradžioje JAV mokslininkai paskelbė, kad televizijos produkcija ne tik neduoda jokios naudos žiūrovui kitoje ekrano pusėje, bet netgi stabdo žmonijos evoliuciją! Tokioms drastiškoms išvadoms pritarė ir Didžiosios Britanijos bei Australijos mokslininkai, kurie teigia, kad laikas, sugaištas prie televizoriaus, neskatina fizinio ir protinio aktyvumo.

`ių metų pradžioje JAV mokslininkai paskelbė, kad televizijos produkcija ne tik neduoda jokios naudos žiūrovui kitoje ekrano pusėje, bet netgi stabdo žmonijos evoliuciją!  alloverpress.ee nuotr.

Šių metų pradžioje JAV mokslininkai paskelbė, kad televizijos produkcija ne tik neduoda jokios naudos žiūrovui kitoje ekrano pusėje, bet netgi stabdo žmonijos evoliuciją! alloverpress.ee nuotr.

„Suvirškinta” informacija

Milijonus gyventojų turinčiose Afrikos šalyse televizorius vis dar yra prabangos prekė, tačiau vidutinis statistinis planetos gyventojas prie „linksmosios dėžutės” praleidžia beveik vieną mėnesį per metus! Daug, tiesa? O juk tai visiškai nenaudingai ir beprasmiškai praleistas laikas. Netgi žiūrint pažintines laidas, smegenys nedirba taip aktyviai, kaip, pavyzdžiui, skaitant knygas, teigia amerikiečiai mokslininkai Langas ir Shyama Sundarai iš Pensilvanijos valstijos universiteto.


Skaityk daugiau...
 
2013-11-13 07:21:12

Įtampa tapo kasdiene gyvenimo palydove – žmogui įprasta nuolat jaudintis, būti įsitempusiam, skubėti. Kūno ir raumenų ramybė, visiškas poilsis tampa vis didesne vertybe. Iš tikrųjų žmogaus kūnas sukurtas taip, kad prireikus galėtų mobilizuotis - raumenys įsitempia ir padeda gintis, įveikti fizinius išbandymus. Šią įtampą natūraliai galima numalšinti sportuojant arba veikiant aktyviuosius kūno taškus.

Skaityk daugiau...
 
Atgal 123456